OPEN 15/04/2022 SANITAIRES OPEN REDUCTION: -10% CURISTES et Cartes: -5% ACSI/ACE/ADAC/ANWB/DCC/FICC/KEY
                           OPEN 15/04/2022                                   SANITAIRES OPEN                                                         REDUCTION: -10% CURISTES  et Cartes: -5% ACSI/ACE/ADAC/ANWB/DCC/FICC/KEY 

Welcom op de camping HeidenkopfGelegen aan de rand van het bos gesitueerd op 250 m hoogte in een natuurlijke en lommerijke omgeving beschut tegen de dominerende winden bevind zich de camping HEIDENKOPF. Onze camping beschikt over 75 zonovergoten en/of schaduwrijke plaatsen.


Tevens is de camping uitgerust met een avontuurlijke speeltuin een ping-pong tafel een jeux de boulle-terrein en een gemeenschappelijke zaal (bibliotheek; lezingen, uitvoeringen) met gratis WIFI.


De camping „Heidenkopf“ is van oudsher een gezellige familiecamping waar jong en oud zich direct thuis voelen. De camping is tevens ook het vertrekpunt van talrijke wandeltochten , in het massief van de Heidenkopf en de Winterberg, de wandeltochten zijn zorgvuldig aangegeven door de „Club VOSGIEN“ ook bevind zich op 1,5 km afstand de eerste volledig uitgezette (alpine)klimtocht beheerd door de Club VOSGIEN.


De camping is gemakkelijk toegankelijk: vanaf de Noordelijke toegang van de stad wordt de camping al met met pijlen aangegeven: neem de linker afslag vanaf de rotonde richting de fabriek CELTIC en vervolgens gedurende 1 km volgt u de richting naar het zwembad „de Aqualies“ en vervolgens is het nog 600 m over het geasfalteerde bospad tot aan de ingang van de camping „HEIDENKOPF“

Niederbronn-les-Bains, parel van de Noordelijke Vogezen

In het hart van het Regionaal Natuurpark Vogezen-Noord, Niederbronn-les-Bains ligt in he tauthentieke deel van de noordelijke Elzas, waarpittoreske dorpjes zijn genesteld langs de uitlopers van de Piemont en in de beschutte valleien.

 

Zijn casino biedt alle vormen van verstrooiing passend bij een dergelijke gelegenheid tot spelen zijn minigolf met 18 holes wedijvert met de sportfaciliteiten van Montrouge, het overdekt zwembad en de wandelpaden van de Club Vosgien.

 

Kuurgasten en toeristen waarderen de charme van de stad met thermen en een Keltisch-Romeinse oorsprong en zij genieten volop van wat de omliggende bergen te bieden hebben.De omgeving is in ruime mate geschikt voor uitstapjes in deze regio vol historie en traditie, lieflijke landschappen en machtige kastelen; er zijn legendarische plekjes te ontdekken met een magische aantrekkingskracht.

 

Ontspannen, herstellen, de dagelijkse beslommeringen ontvluchten: het is mogelijk in Niederbronn-les-Bains!

OUVERTURE 15/04/2022

FERMETURE 31/12/2022

RECEPTION:  9h00 - 12h00

                      14h00 - 18h00

Tél: 03 88 09 08 46

Mobil: 06 33 87 81 48

Master Card Visa American Express Toutes les cartes de crédit
MasterCard, Visa, American Express, Credit Card

Camping du Heidenkopf

Camping.Info Bewertung

Logo camping.info dieser Campingführer lebt!
Version imprimable Version imprimable | Plan du site
© Camping du Heidenkopf